Rasmus Kragh

At bestige verdens højeste bjerge – uden brug af kunstig ilt, og ofte også alene…
Det kræver et mindset og en fysik som kun få besidder, og ikke mindst en enorm grad af dedikation og viljestyrke.
Det var ikke mindre end det den kun 28-årige Rasmus Kragh havde sat sig for, da han i maj måned 2017 var på vej mod toppen af Mount Everest.
Desværre satte en kraftig storm en stopper for Rasmus’ topforsøg, så han i 8.600 meter – kun 250 meter fra toppen af verden, måtte tage den svære beslutning og vende ryggen til det mål han i årevis havde arbejdet for.

Medierne var ellevilde, og fra at være en relativ ukendt bjergbestiger gik Rasmus Kragh til at være på samtlige avis forsider og i TV – fra den ene dag til den anden. Også selvom han ikke nåede toppen.
…Men historien var rigtig god – og er det stadig. Og det er dén Rasmus kommer og leverer!

I en alder af kun 28 år har Rasmus Kiilerich Kragh allerede udfordret sig selv mere, end langt de fleste gør på et helt liv.
I efteråret 2014 besluttede den daværende universitetsstuderende, at droppe universitetsstudierne og gå all-in på at gøre sin store passion for bjergbestigning til en levevej.

Mærk passionen brænde igennem, når Rasmus fortæller om motivation, viljestyrke og risikovillighed. Om at forfølge og udleve sine drømme og turde bevæge sig derud hvor man ikke altid kan bunde.
Publikum bliver taget med på en rejse til over 8.000 meter, hvor fantastiske oplevelser, benhårde prioriteringer, fysisk lidelse og målrettethed er nogle af nøgleordene.
Rasmus fortæller åbent og ærligt om nogle af de “lige ved og næsten” episoder han har været ude for, og hvordan det påvirker ham – både som bjergbestiger men i særdeleshed også som menneske.

  • Hvordan føles det at bevæge sig i over 8.000 meter ?
  • Hvordan er det at tage beslutningen om at opgive så tæt på sit mål – og efterfølgende skulle rejse sig igen?
  • Hvorfor udsætter jeg mig selv for “livsfare” gang på gang og hvordan kan jeg forsvare at gøre det når jeg har familie og kæreste derhjemme?
  • Hvordan er det både at skulle være bjergbestiger og atlet, iværksætter og menneske på samme tid?
  • Hvad er bagsiderne af medaljen?

I Rasmus får du en autentisk og uhøjtidelig oplevelse, hvor du kan nyde den unikke kombination af et dybt og velreflekteret menneske, et drive og kreativiteten fra den unge iværksætter og den vedholdende professionalisme der kendetegner en topatlet.

Mantra:
DREAM – WORK HARD – REPEAT
“And stay passionate”

Emner:
Motivation, risikovillighed, målsætning, passion, dedikation og fokus, omstillingsparathed, fantastiske oplevelser, håndtering af fysisk og mentalt pres, …

Varighed: ca. 90-95 min (inkl. 10min pause)
Nødvendigt udstyr: projektor m. Lærred og tilhørende audio kræves.

Rasmus Kragh
Rasmus Kragh
Send this to a friend