Henrik Lehmann Andersen

Henrik Lehmann Andersen er en underholdende og inspirerende foredragsholder. Med en baggrund som direktør i Odense Zoo og nuværende direktør i Nordea-fonden, fanger han sit publikum og serverer konkrete værktøjer i foredragene om autentisk ledelse, social kapital og værdiledelse.

Henrik Lehmann Andersen er en af de mest populære foredragsholdere inden for praktisk social kapital, og en af de mest anvendte direktører som foredragsholder.

Jagerpilot, lokomotivfører og zoodirektør. Der er de tre ting, som alle raske drenge gerne vil være, når de bliver store. Brillerne på næsen udelukkede pilotdrømmen, og lokofører var ikke helt så sexet, som legen med modeljernbanen ellers lovede. Som følge deraf var der kun zoodirektøren tilbage på listen over drømmejobs for Henrik Lehmann Andersen, og sådan blev det.

I 10 år (2003-13) var Henrik Lehmann Andersen direktør i Odense ZOO, der er blandt de 10 mest besøgte attraktioner i Danmark og i 2013 blev hædret med titlen ”Europas bedste zoo”. Erfaringerne herfra og fra flere forudgående lederstillinger har tegnet Henriks mission og ledelsesspeciale, nemlig at få værdier, arbejdsglæde og relationer til at danne et stærkt fundament for hele virksomhedens udvikling.

Henrik Lehmann Andersen startede med jord under neglene som agronom og har gennem sin karriere arbejdet med ledelse på mange niveauer – dog altid i missionsbårne virksomheder. Han er et netværksmenneske med mange bestyrelsesposter bag sig.

Henrik, der i dag er direktør for Nordea-fonden, er blevet hædret med flere priser for sine resultater og sit lederskab.

Henrik Lehmann Andersen foredrag er underholdende og skarpe og de er især populære hos kommuner, virksomheder, foreninger, universiteter, hospitaler og erhvervsskoler.

Henrik Lehmann Andersen
Send this to a friend