Bech

Viborgsangeren BECH er igen aktuelt med en ny sang, KOLDT UDENFOR, der ikke henviser til vejret eller den kommende sommer.

Sangen er igen skrevet af Morten Remar, der også har været bagmand på BECH seneste singler, der er blevet spillet flittigt i radioerne landet over.

BECH siger om sangen: “Da vi skulle se på nye sange til den næste single, ledte vi efter noget mere stille, balladeagtigt og Morten præsenterede så denne skitse for mig, som jeg straks faldt pladask for. Det er en lidt anderledes, eksistentiel tekst, der handler om, hvad der gør et menneske. Et spørgsmål, der ikke er helt let at svare på.”

Musikken er igen produceret af Morten, men denne gang i samarbejde med den aalborgensiske musiker og producer, Lucas Illanes, BECH tidligere har arbejdet sammen med.

Vokael er inspillet hos Lucas i hans studie i Aalborg og det var en usædvanlig oplevelse, fortæller BECH: “Vokalen kom i kassen i første hug, hvad er ret sjældent. Men jeg havde forberedt mig grundigt og oplevede det var ubesværet, nok fordi at tekstens indhold kunne jeg let live mig ind i.”

KOLD UDENFOR udkommer digitalt den 2. juli.

BECH stiller sig gerne til rådighed for interview på mobil 21284570 eller info@absolutunderholdning.dk

Send this to a friend