Habib Frost

Habib Frost har kombineret sin lægeuddannelse med en karriere i erhvervslivet for at udbrede sin opfindelse, der sigter mod markant at kunne forbedre overlevelsen ved verdens hyppigste dødsårsag, hjertestop. Habib Frost er passioneret omkring at bruge teknologi og snilde til at løse vores største problemer, og dedikeret til at inspirere andre unge og virksomheder til naturvidenskabeligt iværksætteri.

Børsen vurderede Habib Frosts virksomhed, Neurescue, til at have et potentiale i milliardklassen. I 2015 blev han sendt til det prestigefyldte Singularity University hos NASA i Silicon Valley som vinder af Danmarks bedste ide, og i 2016 vandt han Saxo Banks iværksætterpris. Til daglig leder Habib Frost et hold af ingeniører og erhvervsfolk som direktør af Neurescue.

I 2016 blev Habib Frost udvalgt til Berlingske’s Talent 100 liste. Han er graduate fra Singularity University hos NASA, uddannet Læge fra Københavns Universitet og Founder & CEO hos Neurescue. I 2017 udarbejdede det amerikanske erhvervsmagasin Forbes dets årlige top 30-liste over de bedste unge under 30 år i Europa, og også her blev Habib Frost hædret på listen under kategorien teknologi for sin opfindelse Neurescue.

Send this to a friend